donderdag 13 februari 2014

De grote chef van de doktors is tegen euthanasie voor minder jarigen !!!

Ongeveer 27 jaar geleden heb ik de titel van grote chef van de doktors gekregen tijdens mijn medische keuring bij de militaire keuring op het CRS-Neder Hover Heembeek.

Vandaag wil ik die titel dan tog gebruiken om deze methode van doden van kinderen onderuit te halen.
Dat lijden stopt bij het euthanaseren van een kind strokt niet met de waarheid.

Het doodspuiten van kinderen om lijden zo gezecht volledig weg te nemen is een fabeltje,die door gewetensloze medici toegepast word.

Dus van de grote chef van de Doktors krijgen zulke medici 0 op 10.Het doden van kinderen kan zo gerust herleid worden door een ziekelijke obssesie kinderen niet gerust te kunnen laten.

Iemand die van een kind houd dood het kind niet.

De grote chef van de doktors zegt dus dat euthanasie op kinderen niet kan.

Beste wereld red Belgiƫ en stuur deze gewetensloze politici naar de gevagenis deze Belgische politici zijn niet democratisch verkozen.De grote chef van de doktors heeft zig nog nooit kandidaat mogen stellen bij verkiezingen ook aan het maatschappelijk debat heeft deze meeste geestelijke ontwikkelde belg nooit mogen deel nemen . Dat er dus maar ook 1 Belg respect voor het hogere heeft is een leugen.

1 opmerking:

  1. de laatste zin is misschien iets te hard,maar voor mij is deze wet erg kwetsend.Die wet is gestemt door wereld vreemde mensen zonder levenservaring.
    Return to sender is erg onbeschoft.

    BeantwoordenVerwijderen