maandag 17 december 2012

Het failliet van het kapitalistische systeem.Eerlijk zakendoen.???

Naar aanleiding van mijn vorig bericht wil ik tog eens de puntjes op de I zetten.

Ooit was ik chauffeur bij de firma Vallee de l'Ourthe.De baas Bernard Verhamme had mij een intrim contract gegeven.Na enkele maanden kreeg ik een vast contract,tog vond Bernard dat ik vanaf nu voor een fix maandbedrag een onbeperkt aantal uren arbeid diende te presteren.Dit was dus onredelijk en daarbij niet wettig.Ik ging om raad bij de vakbond.Ik deed mijn verhaal en de persoon van de vakbond Luc stelde dat dit zo niet kon.Hij vroeg of mijn baas,ook banden had met de Verhamme's van de Danone fabriek te rotselaar.Ik vertelde dat dit dus de grote baas van de Danone fabriek te rotselaar zijn zoon was.

De conclusie van Luc was dat alle werkgevers tog allemaal dezelfde waren en als ze een personeelslid kunnen uitbuiten ,gaan ze dit dan ook doen.

Dus 0/10 kwa ethisch integer en eerlijk zakendoen voor de Belgische ondernemers.Sinds vorige maand met het Arco debacle met de uitspatingen van sommige vakbondsafgevaardigden zoals bv bij Mack Tack 0/10 voor de vakbond.Trouwens zelf heb ik ook een onherstelbaar trauma door de laatste werkgever dat door niemand erkend word.De vakbond vond het zelfs de moeite niet om klacht neer te leggen.Zelfs na 4 weken schorsing van de RVa vond de vakbond het nog niet de moeite om in beroep te gaan.

Ooit heb ik mijn verhaal mogen verkopen tijdens een voorstelling van "te gek" een project voor destigmatisatie van personen met een psychische problematiek.

Dus 0/10 voor de openbare Belgische TV omroep als ze tijdens programma's van "te gek" de wereldvreemde psychiater Dirk De Wachter laten vertellen dat de wereld niet slecht is.Waar halt deze medisch specialist zijn kennis als het over deze goede wereld gaat.Allesins niet bij de vakbond die zeggen dat alle werkgevers dezelfde zijn.Bij uw vakorganisatie kan je ook niet terecht.Het is dus zelfs misdadig u optewerpen als specialist van de geestelijke gezondheid en kwetsbare personen tussen deze maatschappelijke haaien te laten rondlopen.

Dus wat Mercedes betreft ik heb geprobeerd contact via de website optenemen,maar ik heb dus na meer dan 8 dagen geen teken van leven ontdekt.
Dus mensen die denken dat men bij mercedes op een etische integere manier eerlijk zaken doet zijn eraan voor de moeite.Een Maybach of Mercedes SLR zijn geen auto's voor engelen of mensen die een zending door het hogere hebben.Wat de gewone sterfeling betrefd eens je in een Maybach of Mercedes SLR gezeten hebt om den dikke nek uittehangen kom je hier niet meer uit.

Dus op de maatschappelijke zending van Elio naar Mars voel ik mij niet welkom integendeel we gaan de medicatie verhogen voor mijn zending en die van de etische integere eerlijke mensen naar de zon.

Ik voel me vrij eenzaam maar ik vecht samen met de 7 geesten van het goede.

Groeten van iemand die wel al aan de hemelpoort geweest is en die de beloofte van het goede heeft gekregen hier later terug te mogen komen voor de eeuwige rust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten