zaterdag 29 december 2012

Godelieve (lieve god) Maria ,koningin van hemel en aarde,en koninigin Fabiola,.


Voila een foto van de moeder van onze Lieven Heer (koningin van Hemel en aarde) samen met koningin Fabiola,koningin van Belgiƫ.

Financieel vertaalt een pensioen van +/- 500 euro en een pensioen van 1.300.000 euro.Fabiola was op bezoek in de dierentuin en werd door Belga samen met mijn moeder op foto gezet.

Zoveel ongelijkheid voor de moeder van de wereld vind ik niet leuk.Op mijn moeders arm de rosse mongool van dienst een softenonnetje.

In de kerk te Wilsele-Dorp was er tijdens de advent een programma met kaarten.Die armoede moeten bestrijden een betaal baar gezonde woning voor iedereen ga zo maar door.Wie gelooft die pastoor nog eerst ikke en de rest kan stikke volgens de pastoor in Wilsele terwijl het eerst God is volgens de beleeftijd.Volgens het kaartspel moest iedereen meetellen.

Buiten de offerande ter ere van Maria telt mijn moeder niet mee hiervoor krijgt ze persoonlijk 0.00 euro men vraagt haar zelf niet hoe ze het geld het beste zouden besteden.Ze is opnieuw gaan zingen omdat anders tog niemand haar een bezoek bracht.

Voor koning Albert zijn dit verwaarde tijden,is de koninklijke famillie dan zo slecht?

MACHTSMISBRUIK !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten