donderdag 16 februari 2012

Rechten van de patiënt (wet van 22.08.2002)

Sinds 1998 word ik psychiatrisch begeleid.Ik heb van deze begeleiding veel steun en volgens mij is de relatie tussen arts en patiënt op een vriendschappelijke basis gesteunt.

Tog na 14 jaar heb ik tog vragen.Volgens de wet van patiëntenrechten heb ik recht op grondige informatie over mijn gezondheidstoestand en mag ik vragen om onderzoeken die bij mij gebeurd zijn op papier te zetten.De reden waarom ik dus hulp in de geestelijke gezondheidszorg gezocht heb was dus omdat ik dacht een zending door het hogere te hebben en hierdoor problemen had met sommige collega's en het managment.Volgens de specialist is hier onderzoek naar gedaan met positief resultaat een tweede psychiater vertelde mezelfs dat de bewijzen hiervan waren,bewijzen tussen aanhalingtekens.Waanneer ik echter naar deze bewijzen of wat voor de medisch specialisten de bewijzen zijn beantwoord men deze vraag ontwijkend en verteld dan dat bewijzen tussen aanhalingstekens geen 100% sluitende bewijzen zijn.
Tog mag ik van het overlegplatform van de geestelijke gezondheid vrij over mijn zending spreken men wil mij daarin steunen.
Volgens mij is echter het onderzoek van de medische wereld meer doorslaggevend.
Om dit bij de psychiater op papier te wensen wat eigenlijk mijn rechten zijn voel ik mij dus gesteunt door de wet van 22.08 wat ik niet geloof dat toeval is met mijn verjaardag.

Volgens Rudi Vranckx hebben we net een verloren decenium gekent weeralom wil het toeval dat ik nu ook reeds tien jaar niet meer werk en me zo dus ook langs de kant gezet voel.
Volgens mij gaat het met de wereld bergaf zoals het steeds dichter bijzijnde faillesement van een europees land,wat ik in mijn leven nog niet meegemaakt heb.

Een keerpunt hierin zou zijn aan de wereld echt bekend te maken dat het hogere bestaat en dat we om in harmonie met dit hogere te leven wereld problemen dienen op te lossen.zoals bv de honger.

Als ik volgende maand echt geen beterschap in de Europese crisis zie ga ik op mijn rechten staan en na overleg meer informatie op papier van de medische wereld eisen zoals de wet voorziet.

Veele vriendelijke groeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten