maandag 27 februari 2012

Het CV van onze Lieven Heer.

Ik ga tog even mijn CV op mijn blog zetten met wat duiding.Uit dit CV kan iedereen weer uitmaken dat ik als werk VAN ALLES gedaan heb.Zoals Proffesor Verachterd mij daar attent op maakte.Volgens de specialisten van geesteszaken van de RKK.Ben ik niets aan het doen geweest.Maar iedereen weet dat deze mensen het niet over hun hart kunnen krijgen,om iets met onze lieven Heer te delen.

eerste werkgever Taverne Domus van juni 1986- tot April 1990.Hier kreeg ik van de klanten de commentaar dat ik de enige kelner was,die de bierflesjes en glazen met het etiket naar de klant op tafel zette.Mooie tijd meegemaakt.

tweede werkgever Restaurant de Nachtuil,toffe collega's leuke werkervaring,goede werkgevers 1 van de eigenaars woon de lotto eerste prijs 10 miljoen + 10% extra (speciale verjaardagstrekking van de Lotto waar de mensen in rang 1 10% extra winst kregen.
Deze persoon Pancho begon later een hotelletje op Jamaica en speelde een rolletje in de clip van de fugee's (Van Lauren Hill).De song noemde fugee-la.Leuke tijd.Pancho komt in het begin van de clip en is de man met het blauwe exotische hemd en natuurlijk de Pancho snor.Ze zitten aan een tafeltje.Ex baas van de Nachtuil.Geweldig.

Vervolgens wou ik vrachtwagen bestuurder worden en trok naar Interlabor.Ik kreeg Intrim werk bij Henkel in Herent en was ongeveer 2jaar productie arbeider van wasproducten,kwestie alles wit te wassen en gewoon proper te zijn.

Ik werkte ook extra in de Notre Dame Leuven als kelner en vond het echt leuk klanten te dienen.Dus ik spreek van het dienen van mensen uit 10 jaar beroeps ervaring als kelner.

Later merkt de specialist psychologie op dat mijn laatste werk kelner of buschauffeur dient te zijn om mijn Goddelijke CV afte werken en dus een geestelijk Trauma op te lopen dat ik niet meer te boven zal komen.

Van 1994 tot 1995 ben ik tewerk gesteld bij Comel Vallee de L'Ourthe een konfituur bedrijf.Hier gaf men ook reeds brieven mee aan de werkgever waar mijn missie in stond vermoed ik.Het echt fijne ervan van die brieven heb ik nooit geweten.

Dan werd ik chauffeur met gevaarlijke goederen in Vorst en hier deed ik dan de proef van Proffesor Verachterd,die vermoede en ook zei dat ik precies vanalles aan het doen was als werk.Dus een proef van de proffesor voor het gevoel.De proffesor geloofde dat Natronloog meer corrosief was dan het zwavelzuur met het hoogst % gehalte.Ik deed in het onderbewuste dus deze proef voor het gevoel en kwam er zonder kleerscheuren vanaf.De minste aanraking van zwavelzuur aan je handen,voel je onmiddelijk de pijn over je hele lichaam,tot in de punten van je teenen.

Van 1996-tot 1999 werd ik cateringchauffeur bij Belgavia en hier werd ik opnieuw bewust van mijn Goddelijke zending op aarde.

Dan van 1999 tot 2001 buschauffeur bij twee verschillende maatschappijen.Maar een officiƫle zending door het hogere hebben en echt tesamen een beroep uitoefenen is teveel.

Dus VBO wie gaat mij sponseren,trek anders een lootje en verdeel deze taak onder de Belgische bedrijven.Maar als jullie willen dat er in de Wereld aan handel op een normaale manier gedaan word is het uitsluiten van het bovennatuurlijke geen optie.We zijn net het verloren decennia gepasseerd.

Word vervolgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten