zaterdag 10 mei 2014

Onze lieve Heer niet welkom bij KVG (katholieke vereniging voor gehandicapten).

5.05.2014 ga ik op bezoek bij KVG-Leuven (Vlaams-Brabant) ik ben op zoek naar een zinnige maandbezigheid en had graag dat een organisatie mij daar bij helpte.

Jaren geleden had ik mijn levensverhaal en dus mijn overtuiging aan KVG meedegedeeld er kwam toen een antwoord van Paul Arnauts een eigenzinnige man die een ander kijk op mijn probleem had.Eerst probeerde hij mij te overtuigen als er al mensen waren die vertelde dat ik van de heilige geest kwam ze dit zeker niet ernstig bedoelde en dat ze dit om het lachen vertelde.

Ongeveer een jaar geleden probeerde ik nog eens opnieuw met een resultaat dat men zelfs niet meer op mijn mails antwoorde bij welke afdeeling van KVG ik ook aanklopte.

Dus op 5.05 ga ik persoonlijk langs om mijn probleem aan te kaarten.Ik sta aan de deur Tiensesteenweg 63 en men stuurt me naar hun secretariaat de zij straat in.Daar word ik tog even ontvangen en men zegt dat ik op afspraak moet komen maar omdat het de eerste keer is krijg ik tog 2minuten de tijd om mijn probleem uitte leggen.Nadat ik vertel dat ik een zending door het hogere heb wijst men mij op een vriendelijke manier de deur en zegt dat ik maar een afspraak moet maken met Paul Arnauts via de telefoon.Ik vind de telefoon te hoogdrempelig en stuur tog nog maar eens een mail.Hierop krijg ik opnieuw antwoord van Paul Arnauts dat ik mijn verhaal voor mezelf dien te houden en dat ze mij niet kunnen helpen.Ik ben diep teleurgesteld en vind dat zulke houdingen voor personen die met mensen met een beperking werken niet kunnen.

Iets meer dan 10 jaar geleden ben ik op het hoofd kantoor van VAPH  (vlaams agenschap voor personen met een handicap) geweest en kreeg van Jan Peeters het hoofd van het VAPH te horen dat ik zeker niet undercover in de wereld dien rond te lopen.Wat een bende ego-tripers zijn dit allemaal de eene vertelt het zo en de andere vertelt het weer helemaal anders.

Het feit is dat de 7 geesten Gods mij naar de mensen gestuurt hebben met mijn verhaal en als de mensen mij laten staan dat deze 7 geesten ingrijpen.Is er dus op de wereld weer niemand die ego triper Paul Arnauts kan stoppen die het leven van andere mensen in gevaar brengt.

Overigens probeer ik een aanspreek punt te zoeken waar ik het misbruik van mij als persoon dat ik ondervind kan aanklagen.Dat misbruik is er zeker dit heeft 1 van mijn huisartsen gezegt en ook heeft de specialist neuro-psychiatrie dit in mijn dossier opgeschreven.In Rome krijgt een kardinaal een privé woonst van 700 vierkante meter.En onze Lieve Heer slaapt regelmatig op een matras op de grond.MACHTSMISBRUIK.

If you are neutral in situations of injustice you have chosen the side of the oppresor.If an elephant has is foot on the tail of a mouse and you said that you are neutral, the mouse will not appriciat your neutrality.
"Desmond Tutu"    voor de mama's en papa's van personen met een handicap niet vertellen dat jullie niets wisten hoor.Ik zie Lucy de kleuter met Down weer op haar bloote voeten in de regen staan.Jullie kinderen niet meesleuren in een oorlog tegen God , jullie gaan niet winnen.HEEL ERNSTIG.

Jezus zegt: de mensheid zal geen vrede kennen totdat zij zich met vertrouwen tot mijn barmhartigheid zal wenden.
Ik laat de clip van Michel janssens nog even staan na de docu van 8,03,2019    maar je omringen met mensen die je echt kan vertrouwen is een kunst die niet voor iedereen is weggelegd.Daarom heb ik zeker begrip voor mama's en papa's die de verkeerde keuzes maken de fout ligt niet bij hun.Ik wil wel eens melden dat het de plicht is "VERMOEDEN" van misbruik te melden bij politie in België en terecht weeralom heb ik in deze materie mijn plicht gedaan amin amen alleluiah.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten