zaterdag 6 oktober 2012

Skepp's sisyphus prijs verhoogt van 10.000 euro naar 1.000.000 euro op 1 oktober.

Met dit bericht wil ik de wereld correct inlichten.Ongeveer in 2007 heb ik mij kandidaat gesteld om een test door skepp te laten doen.
Eerlijk is eerlijk daar is toen wel,privé een reactie opgekomen.Maar de bedenktijd om in dit avontuur te stappen van mijn kant op dit privé verzoek moet blijkbaar te lang geweest zijn.Na één of twee mails ter attentie van skepp heb ik nooit meer een privé antwoord gekregen.
Inmiddels mag ik gerust zeggen dat het bestaan van iets hogers geen geloof meer is maar medische wetenschap.Ik heb via het forum van skepp altijd,opbouwend verder gediscusiêerd op hun forum.
Bij de specialist neuro-psychiatrie kreeg ik te horen dat zulke test zoals skepp ze opstelt niet werken.

Op 1okt verhoogt skepp een organisatie vrij van religieuze en politieke opvattingen hun prijs.Komt in onze famillie een onverwacht overlijden van een vrouwelijke vrijmetselaares weduwe van Van Strubarq.De vrouw is op 1 oktober van de trap gevallen en daardoor overleden.Deze vrouw was de getuige van mijn moeders huwelijk en mijn peter was de tweede getuige van mijn moeder (de moeder van onze Lieve Heer).Ik begrijp niet als je zo dicht bij God staat,dat je jezelf laat gaan en bij een vereniging gaat die de verpersoonlijking van God niet kan aanvaarden.

Misschien kan skepp het plotse overlijden van deze vrouw onderzoeken alvorens verder op avontuur te gaan.1.000.000 euro kan ik wel gebreuken maar ik ga ook proberen zonder ik vind het wel de populistise toer opgaan.

OP mijn blog wil ik ook altijd een discussie aan gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten