donderdag 15 november 2012

Reyers laat 13.11.2012

Gisteren naar reyers laat gekeken,over Godsdienst.

Met de moderator bij 5 wereldvreemde personen in debat over Godsdienst vandaag.

Terwijl mijn zending door het hogere officieus is,gaan deze mensen gewoon doen of ze van een andere planeet komen.Lieven Van Giels,Leonard,Pieter de Crem, Mieke Van Hecke en Annemie Struyf.

Hoe kan je zo een debat houden en gewoon de zending van onze lieve Heer miskennen.

Bij deze wil ik al melden dat Leonard helemaal geen gelovig persoon is,maar een vrouwen en kinder hater die zig niet aan zijn afspraken tegenover de gelovigen houd.

De afspraak was immers als ik een zending door het hogere had dit de dokter diende te zeggen vandaag zijn we al 6 jaar later.

De uitspraken van Annemie Struyf slaan al helemaal nergens op.Moest Jezus bestaan en hij zou geen 6 mannen en 6 vrouwen als apostel hebben,zou Jezus zo geene toffe zijn.Hiellariser kan nog moeilijk, bij onze lieven heer is het voor de liefde een vrouw,voor de rest is het een man die kwa persoonlijkheid uitmuntend is.Eergisteren was het 2012 jaar na de geboorte van Christus en de mensen in debat weten nog altijd niet dat Christus ééne van den tweeling is.Eentje van de Heilige geest is.Eéné van de 7 geesten van God is.En dus psychologisch niet te stoppen valt.

Wat maakt het de debaterenden ook uit.VRT wil een goed koop programma en dat geeft het ook.Met 5 mensen die niet weten waarover ze aan het spreken zijn.

Voor Canvas en lieven van Giels 0/10 kwa het brengen van correcte informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten