vrijdag 25 oktober 2013

Johannes Paulus 2 scheinheilig verklaard door Christus Onze Heer.

Reeds meerdere jaren is het kinder misbruik door geestelijken met bewijzen waarvan je een stomp in je maag krijgt in de media gekomen .
Vooral de leiding van mensen die Godsdienst behoeffenen treft schuld . Volgens de RKK zou Paus Johannes 2  de snelst mogelijke procedure naar heilig verklaring te beurt vallen . Moeilijk als gelovige om zoiets te begrijpen . Begrijpen hoeft ook niet , deze man is geen Heilige . Paus Fransicus mag wel zeggen dat ze door God geiïnspireerd zijn .De waarheid is dat de leiding van de RKK Christus Onze Heer verloochend , en de persoon die het dichts bij God in deze wereld staat nog nooit een gesprek mee gevoerd hebben . Zou het niet beter zijn de leiding van de heidense RKK in een gesticht voor geestesgestoorden te steken.

2 weken geleden kwam de Eskimo pater in de media die +/- 40 kinderen misbruikte in een dorp van 800 Eskimo bewoners . Iedereen wist van het misbruik , tog kon deze geestelijke zijn macht volledig misbruiken om de eskimos onder de knie te houden . Kardinaal Daneels was volledig op de hoogte van deze waantoestanden . Een gewoon burger moet naar de Politie gaan en zig zeer emotioneel opstellen als er nog maar iets ruikt naar kinder misbruik .

De wet van de sterkste was 1000 jaar geleden zo primitief , vandaag hebben we te maken met de wet van de slimste die door zondaars toegepast word (wie zonder zonde is werpt de eerste steen) . Ik roep dan heel de wereld ook op om assertief te reageren op mensen of onmensen die zig meer waanen omdat ze een academische titel verwerft hebben en uit de hoogte durven doen tegen iemand die een beroeps diploma heeft .

Ook hier weer is de schijnheiligheid van geestelijken niet ver af .Enkele jaren geleden heb ik een verblijf in de Abdij van Averbode genoten . De meeste andere gasten waren religieuzen . De afspraak in de Abdij was dat na elke maaltijd , de tafel volledig afgeruimt werd en dan opnieuw gedekt werd voor de vollegende maaltijd . Tog was er een vrouwelijke religieus die vond als zij ging bidden dat onze Lieve Heer de tafel wel zonder haar kon dekken . Over deze mensen heeft Jezus het dat hun loon al ontvangen hebben . Te weinig om de gasten pater er op attent te maken maar o zo klein en asociaal . Met zulke mensen kunnen we de oorlog tegen de anti-Christ niet winnen . Maar dus geen enkele reden om schijnheiligen een titel te geven die aan de hemelbewoners toe komt . Pater Damiaan dat is een Heilige en de grootste Belg . Het beste bewijs is de verjaardagen van de ooms van onze liev Heer die op 11 okt plaats vinden . Weg met de Anti-Christ weg met de Duivel dit zijn onmensen die een reis van minstens 2 jaar nodig hebben om terug tussen de mensen te komen door zig eerst en vooral te bekeren tegen OHL   Onze Heer in Leuven   u-Leven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten