dinsdag 27 augustus 2013

Van de hemel is nog nooit iemand teruggekeerd ? Tog wel !!

In mijn familie (gezin) krijg ik om de haverklap te horen , dat er nog nooit iemand naar de hemel is geweest en dan teruggekeerd . Deze uitspraken worden meestal gedaan door mijn vader die teveel alcohol misbruikt.

Deze verklaring staat haaks op mijn getuigenis van 2 jarig kind , meer dan 40 jaar geleden . Ik kwam toen getuigen over de eeuwige rustvelden waar het gras groener was en waar de geest van God mij gebracht had . Ik wil er vandaag op aanmerken dat de medisch specialist mij toegeeft . Dat de getuigenissen die ik er vandaag over leg 100%  spontaan zijn , en het dus overkomt dat ik er echt geweest ben . Ik spreek dus spontaan over de eeuwige ziel rustvelden en niet over de eeuwige jachtvelden van bv: de indianen .

Vandaag zegt de medisch specialist dat ik niets concreets bewijs in handen heb . Voor mij ligt het anders , mijn getuigenis als 2 jarige spontaan is voor mij de eerste belangrijke stap . Verder zijn er al zwaarwichtige officiele  beslissingen genomen , zoals bv: vrijstelling van de militaire dienstplicht om mijn verhaal kracht bij te zetten . De talrijke gebeurtenissen waar geen wetenschappelijke verklaring voor is die in mijn onmiddellijke omgeving gebeurd zijn . Deze zijn voor mij voldoende om kwade wil van de mensen die in dit land Godsdienst behoeffenen te onderstrepen . In de Bijbel staat duidelijk dat het "Lam Gods" mee mag delen aan de rijkdommen van de Godsdienst . Buiten dat men mij vandaag uitsluit heb ik nog niets gezien van de grootste kerk op aarde .

 
Tijdens de eucharistie delen we brood en wijn als bloed en lichaam van Christus . Helaas worden deze eucharistie vieringen door kwakzalvers en charlatans  gedaan , dan door dienaren van God.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten