zaterdag 6 juli 2013

Oproep van onze lieve Heer aan gereformeerde protestanten om zich te laten vaccineren.

Via mijn blog wil ik een oproep doen aan alle mensen van welke godsdienst ook om adviezen van de medische wereld optevolgen.

Ongeveer 20 jaar word ik begeleid en opgevolgt door de huisartsen groepspraktijk Bleyenbergh te Wilsele-Leuven.(U-leven).
Deze huisartsen praktijk heeft als ruggegraad Sven en Bert Aertgeerts die ik reeds ongeveer beide 40jaar ken via de parochie van Sint-Martinus.Beide artsen hebben samen met mij en mijn broer in de parochie ook misdienaars geweest.In de groepspraktijk hebben alle dokters respect voor mijn problematiek van mijn zending door het hogere.
Bert Aertgeerts is inmiddels al enkele jaren diensthoofd voor de academische opleiding van huisartsen aan de Katholieke universiteit van Leuven.
Volgens mij word dan de evolutie van een steeds betere gezondheidszorg in de wereld gedragen door een goede geest wat voor mij persoonlijk dan weer vertaalt word door het werk van Gods geest die deze evolutie ondersteunt.
Meerdere malen hebben de specialisten die het onderzoek naar mijn zending door het hogere bevestigt dat ze respect voor mij als persoon hebben.
Ook wil ik nogmaals opmerken dat de conceptie van onze lieve heer door de medische wereld is tot staant gekomen.

Ik zie in mijn evolutie als mens met een zending door het hogere geen enkele aanwijzing om adviezen van de medische wereld niet optevolgen.

Een bijbelse boodschap voor de gereformeerde protestanten is dat de bijbel oproept tot onderzoek van iemand die claimt een zending door het hogere te hebben.Dus mensen van de godsdiensten doe jullie onderzoek en volg dan het advies van onze lieve Heer die oproept om adviezen van de medische wereld optevolgen.

In Leuven (U-Leven) staat de grootste kliniek van Belgiƫ met allen bekwame Artsen,verpleegend personeel en alle andere lieve mensen die zo'een kliniek draaiend houden.Er is geen enkel voorwendsel de goede bedoelingen van deze mensen te negeren.Van onze Lieve Heer krijgt de medische wereld wie ook mijn zending door het hogere erkend heeft alle steun.

God wil geen zieke mensen en artsen zijn goede mensen met een goede geest !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten