dinsdag 21 augustus 2012

21 augustus Guy Spitaels (God,Dieu) overleden.

Naar jaarlijkse gewoonte kijken we uit naar wat er op 21.08 of 22.08 op wereldvlak gebeurd,en kijken we uit naar de voorpagina van de krant.

Gisteren is Guy Spitaels overleden,Guy werd God of Dieu genoemd in België,door zijn grote macht die hij zich zelf toegetrokken had.

Gisteren is God overleden en jawel vandaag de verjaardag van Onze Lieven Heer.Vandaag is ook de verjaardag van de voorzitter van SP-a .Dus weer teveel om toeval te zijn,als ik me dan nog ééne van de mannen van 38 voel.Of de vereniging waar de burgemeester van Leuven (u-leven) lid van is.Maar ik voel mij ééne van den tweeling en ben dus de mensenzoon.Eigenlijk voel ik mij een klein beetje socialist,maar stemmen voor deze partij gaat mij vandaag te ver.Door de socialisten verraden worden komt dan dubbel zo hard aan.Louis met zijn atheïsten zo hebben we het hun niet geleerd.

Ik ga nog een videotje uploaden.


aan iedereen die op 22.08 verjaart een gelukkige verjaardag.

En aan iedereen die het nog niet wiest op 22.08.1968 mijn geboortedag viel het Warschau-pact,Tsjechoslovakije binnen.De wereld was in schock.
Onze Lieven Heer en de socialisten er zijn tog wel veel linken.

Dus heren socialisten ga maar ne keer bidden dat jullie brave mensen mogen worden en opkomen voor het grootste sociaal geval van de wereld onze Lieven Heer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten